You are here

Frågor och svar


 

Vilka mått är det som gäller när man skall beställa dörrar eller fönster?

Hos oss kan ni i stort sett få dom mått som ni önskar.

Hur vet jag att mina önskade mått blir att se bra ut?

Vi ritar gärna upp både fönster och dörrar skalenligt så att ni kan se att proportionerna blir att se bra ut.

Hur levereras varorna?

Fönster och dörrar är tunga och ohanterliga och det bästa sättet är att få dem levererar ända hem till er, Detta sker av en lokal åkare, de kontaktar er innan leverans för att ni skall komma överens om när ni kan ta emot varorna.

Vilka färger kan jag välja mellan?

Ytterdörrar och innerdörrar målar vi för hand så där kan ni välja mellan i stor sett alla nyanser på marknaden. Ni kan titta i färgbutiken och välja ut den nyans ni önskar. Alla färger har ett NCS: nummer, om vi får numret så ordnar vi resten.

Fönster och fönsterdörrar sprutmålas och det går även där att välja andra kulörer men det blir ett prispåslag.

Vem monterar?

Vi är endast tillverkare, vi åtar oss inga snickeriarbeten, Monteringen får ni sköta själv eller anlita en lokal snickare. 

Hur bär jag mig åt för att få kontakt och beställa?

Kontakta oss via telefon, fax eller mail. Har ni underlag i form av skisser eller ritningar hjälper det oss i vår strävan att ge er bra och vackra produkter. Efter det får ni en offert och ritning av oss.

Jag skulle vilja ha speciella spröjsningar eller andra lösningar som inte finns med i era kataloger.

Vår hemsida eller våra katalogerna skall ses som en inspirationskälla, önskar ni någon annan lösning så kan vi säkert hjälpa er att hitta en bra lösning.

Går det att få blyinfattningar eller annat glas än standard?

Vi har många lösningar, både dörrar och fönster går att få med blyinfattningar. Ni kan välja mellan många olika glassorter såsom; Antikglas, kulturglas katedralglas, restoverglas, lamellglas, härdat glas m.m.
 

Vackert litet hus med vackra fönster som smälter bra in i miljön 

Vacker och enkel pardörr som passar in i många miljöer. Dörren har vårt dörrfoder nr 1, dörren är handmålad och har en dekormålning i dörrspeglarna, även dörrfodret är handmålad och har en dekormålning